Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI MAI MARI DE 400 LEI sub 1 Kg 

Pentru comenzile mai mici de 400 lei se percepe o taxa de transport de doar 29 lei (TVA inclus). Pentru comenzile mai grele de 1 kg se percepe taxa suplimentara de 1.59 lei / kg ( TVA inclus) pentru fiecare kg suplimentar.

Pentru localitatile aflate inafara razei de 20 de km a centrelor Dragon Star se va percepe o taxa suplimentara data de numarul de km suplimentari.

Durata de livrare

Produsele se livreaza in maxim 48 de ore din momentul primirii confirmarii comenzii de la noi.

Aceasta oferta nu se aplica la produsele cu o greutate mai mare de 1 kg ( exp: agende, hartie pentru implimanta, cosuri pentru craciun, produse promotionale grele, aparatura, utilaje, role de case de marcat etc.) Pentru coletele cu o greutate peste 1 kg se percepe o taxa suplimentara de 1.59 lei / kg ( TVA inclus). 

Abonează-te la newsletter HOZO și află de reducerile cu timp limitat! Prin completarea adresei de e-mail confirmi ca ai peste 16 ani.

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a primi ultimele oferte si promotii