Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Window Frame


[Contactati-ne pentru oferta personalizata 0723 351 142 Luni-Vineri 9:00-18:00]
P-AF035 / P-AF036
in stoc

Comanda minima pentru "Window Frame" este 1.


Prezentare: Window Frame este un sistem de expunere care se pozitioneaza pe vitrina sau in fereastra, pentru prezentarea profesionista a afiselor. La interior este format dintr-o rama click in care se introduc doua postere pozitionate spate in spate. La exterior, o alta rama decorativa din aluminiu se fixeaza cu banda dublu-adeziva profesionala pentru a forma cadrul elegant al posterului vizibil din exterior. Posterul vizibil la interior este protejat cu o folie protectoare din PVC transparent antireflexiv. Imbinarea profilului la colturi se realizeaza la un unghi de 45 grade. Sistemul Window Frame este foarte potrivit pentru amenajarea profesionista a vitrinelor magazinelor.

Avantaje: Asigura vizibilitatea printurilor atat din interior cat si din exterior, au un aspect modern si profesionist iar posterele si afisele se pot schimba foarte usor.

Variante:Orice alta dimensiune.

Personalizare: 2 printuri pe hartie / personalizare: B2 / B1

Demontabil: NU

Dimensiuni: L: 50/70cm; H: 70/100cm; A: 3cm

Ambalaj: Folie cu bule / dimensiuni - L: 51/71cm; H: 71/101cm; A: 4cm / greutate – 2/3 Kg

Garanţie: 3 ani

Termen prod.: 1-2 zile lucratoare.

Capacitate:
L: 50/70cm; H: 70/100cm; A: 3cm
Dimensiune:
L: 105cm; H: 11cm; A: 10cm

Abonează-te la newsletter HOZO și află de reducerile cu timp limitat! Prin completarea adresei de e-mail confirmi ca ai peste 16 ani.

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a primi ultimele oferte si promotii