Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Sistemul TRUSS


[Contactati-ne pentru oferta personalizata 0723 351 142 Luni-Vineri 9:00-18:00]
P-EX060
in stoc

Comanda minima pentru "Sistemul TRUSS" este 1.


Prezentare: Sistemul TRUSS permite atat delimitarea cat si amenajarea unui stand expozitional sau a altor locatii de prezentare cu ajutorul materialelor flexibile precum banner sau textil printat. Flexibilitatea si modularitatea acestui sistem permit realizarea si de paravane, separari, infodeskuri, diverse spatii de prezentare sau alte configuratii personalizate. Sistemul TRUSS este creat pentru utilizare la interior si este realizat din profile de diferite dimensiuni (de la 60cm pana la 120cm lungime) care se unesc intre ele prin diferite accesorii. Structura TRUSS se asambleaza usor doar prin insurubarea diferitelor componente, fara a fi necesara nici o unealta. Acest produs este disponibil atat pentru vanzare cat si pentru inchiriere.

Avantaje: Este o varianta de amenajare flexibila si modulara ce permite afisarea de printuri mari, pazii personalizate, spoturi luminoase sau diverse echipamente audio-video.

Variante: Poate fi realizat in diferite configuratii.

Personalizare: Prin printurile sistemelor alese / personalizare: in functie de configuratie

Demontabil: DA

Dimensiuni: In functie de configuratie

Ambalaj: - / dimensiuni in functie de configuratie / greutate

Garanţie: 3 ani

Termen prod.: 7 zile lucratoare

Dimensiune:
L: 105cm; H: 11cm; A: 10cm

Abonează-te la newsletter HOZO și află de reducerile cu timp limitat! Prin completarea adresei de e-mail confirmi ca ai peste 16 ani.

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a primi ultimele oferte si promotii