Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Sistem Wire Display personalizat


[Contactati-ne pentru oferta personalizata 0723 351 142 Luni-Vineri 9:00-18:00]
P-AF080
in stoc

Comanda minima pentru "Sistem Wire Display personalizat" este 1.


Prezentare: Wire Display este un sistem de afisare pentru interior care combina diferitele display-uri sau dispensere din plexiglas transparent cu cablul de otel si accesorii metalice pentu obtinerea unui ansamblu elegant si versatil pentru expunerea tipariturilor. Wire Display este folosit pentru amenajarea vitrinelor, showroom-urilor sau peretilor de interior; acolo unde este necesara expunerea unui numar mare de postere sau pliante care trebuie actualizate periodic. Este realizat din display-uri sau dispensere de diferite dimensiuni din plexiglas transparent de 2mm care se monteaza pe cabluri prin intermediul unor pense metalice. Prinderea de tavan, perete sau podea se face prin intermediul unor elemente de prindere sol / plafon din inox.

Avantaje: Sistemul este modular si poate fi adaptat cu usurinta la spatiul sau necesitatile specifice. Printurile sunt puse in valoare de combinatia profesionista dintre plexiglas si inox.

Variante: Diferite forme si dimensiuni in functie de configuratie.

Personalizare: Print pe hartie / personalizare: in functie de dimensiuni

Demontabil: DA

Dimensiuni: In functie de configuratie

Ambalaj: Folie cu bule / dimensiuni - in functie de configuratie / greutate

Garanţie: -

Termen prod.: 2-3 zile lucratoare.

Dimensiune:
L: 105cm; H: 11cm; A: 10cm

Abonează-te la newsletter HOZO și află de reducerile cu timp limitat! Prin completarea adresei de e-mail confirmi ca ai peste 16 ani.

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a primi ultimele oferte si promotii