Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

RollUp Banner 85x250


[Contactati-ne pentru oferta personalizata 0723 351 142 Luni-Vineri 9:00-18:00]
P-RO030
in stoc

Comanda minima pentru "RollUp Banner 85x250" este 1.

Prezentare: Standul RollUp Banner 85x250 este un sistem de prezentare portabil pentru interior cu inaltime de 2,5m. Acest sistem de afisaj este mai inalt decat majoritatea sistemelor de expunere si atrage atentia privitorilor. Este un bun suport pentru comunicarea informatiilor dorite la expozitii, evenimente, prezentari, magazine, hoteluri, hypermarket-uri, etc. Sistemul Rollup este format din: o caseta din aluminiu solida care contine printul personalizat si pretensionat, o talpa de sustinere rabatabila si o tija de aluminiu pentru fixare in pozitie desfasurata.

Avantaje: Sistemul retractabil al rollup-ului prin care printul este rulat in caseta de aluminiu asigura un montaj usor si foarte rapid de catre o singura persoana in doar cateva secunde precum si protectia printului pe durata transportului. Printul se poate schimba ulterior ori de cate se doreste, obtinandu-se astfel un nou vizual personalizat.

Variante: NU

Personalizare: Print pe polipropilena sau frontlit / personalizare: L: 85cm; H: 255cm

Demontabil: DA

Dimensiuni: L: 83cm; H: 260cm; A: 40cm

Ambalaj: Geanta textila / dimensiuni - L: 85cm; H: 11cm; A: 10cm / greutate – 7 Kg

Garanţie: 3 ani


Capacitate:
L: 83cm; H: 260cm; A: 40cm
Dimensiune:
L: 105cm; H: 11cm; A: 10cm

Abonează-te la newsletter HOZO și află de reducerile cu timp limitat! Prin completarea adresei de e-mail confirmi ca ai peste 16 ani.

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a primi ultimele oferte si promotii