Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Mini RollUp A3


[Contactati-ne pentru oferta personalizata 0723 351 142 Luni-Vineri 9:00-18:00]
P-RO040
in stoc

Comanda minima pentru "Mini RollUp A3" este 1.


Prezentare: Mini RollUp-ul A3 este o varianta de rollup banner pentru expunere pe birou. Standul este un sistem de prezentare portabil pentru interior care se poate pozitiona pe birouri sau direct pe produse si atrage atentia vizitatorilor prin design si calitatea imprimarii la o rezolutie de 2400 dpi. Acest sistem de afisaj poate fi un bun suport pentru comunicarea informatiilor tehnice despre produs, sigla, slogan, eveniment, in diferite locatii. Este format din: o caseta din aluminiu care contine printul personalizat si pretensionat, baza de sustinere si o tija de aluminiu pentru fixare in pozitie desfasurata.

Avantaje: Standul Mini RollUp A3 beneficiaza de aceleasi avantaje precum standurile tip RollUp, in plus poate fi cu usurinta amplasat pe birouri, desk-uri, produse, etc. Printul se poate schimba ulterior ori de cate se doreste, obtinandu-se astfel un nou vizual personalizat.

Variante: A3 sau A4

Personalizare: Print policromie pe polipropilena / personalizare: L: 30cm; H: 44cm

Demontabil: DA

Dimensiuni: L: 33cm; H: 45cm; A: 8cm

Ambalaj: Cutie carton / dimensiuni - L: 35cm; H: 9cm; A: 5cm / greutate - 1Kg

Garanţie: 3 ani

Capacitate:
L: 33cm; H: 45cm; A: 8cm
Dimensiune:
L: 105cm; H: 11cm; A: 10cm

Abonează-te la newsletter HOZO și află de reducerile cu timp limitat! Prin completarea adresei de e-mail confirmi ca ai peste 16 ani.

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a primi ultimele oferte si promotii