Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Menuboard iPad


[Contactati-ne pentru oferta personalizata 0723 351 142 Luni-Vineri 9:00-18:00]
P-IF015
in stoc

Comanda minima pentru "Menuboard iPad" este 1.


Prezentare: Menuboard iPad este un suport de interior pentru podea creat special pentru a asigura o expunere profesionista a iPad-urilor in showroom-uri, la punctele de vanzare, in cladiri de birouri, la evenimente, etc. Este realizat dintr-un picior de aluminiu eloxat ce se sprijina pe o talpa metalica acoperita cu plexiglas. In partea de sus este montat un suport din plexiglas, securizat cu suruburi, in care se introduce tableta. Atat suportul cat si placa de plexiglas ce acopera talpa pot avea atat culoarea alba cat si neagra. Tot suportul are inaltimea optima de 120cm pentru o utilizare facila a tabletei. Avantaje: Suportul Menuboard iPad permite afisarea unei tablete pentru prezentari multimedia.Este o solutie potrivita atunci cand se doreste rularea unor aplicatii sau prezentari multimedia. Atentie: sistemul Menuboard iPad nu include echipamentul iPad! Variante: Pe baza de comanda se poate realiza pentru diferite marci de tablete sau dimensiuni. Personalizare: Prin continutul multimedia prezentat. Demontabil: NU Dimensiuni: L: 30cm; H: 130cm; A: 30cm Ambalaj: Folie cu bule / dimensiuni - L: 32cm; H: 132cm; A: 32cm / greutate - 7Kg Garanţie: 3 ani Termen prod.: 2-3 zile lucratoare.

Capacitate:
L: 30cm; H: 130cm; A: 30cm
Dimensiune:
L: 105cm; H: 11cm; A: 10cm

Abonează-te la newsletter HOZO și află de reducerile cu timp limitat! Prin completarea adresei de e-mail confirmi ca ai peste 16 ani.

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a primi ultimele oferte si promotii