Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Door Sign profil aluminiu


[Contactati-ne pentru oferta personalizata 0723 351 142 Luni-Vineri 9:00-18:00]
P-AZ080
in stoc

Comanda minima pentru "Door Sign profil aluminiu" este 1.


Prezentare: Door sign profil aluminiu 20x9cm este o placuta de semnalizare pentru interior, realizata din profil de aluminiu eloxat, prevazut cu capace laterale, in care se poate introduce o foaie printata protejata de o folie transparenta antireflex. Acest produs prezinta posibilitatea de schimbare foarte usoara a printului. Door sign profil aluminiu se poate fixa pe perete sau pe usa cu banda dublu adeziva sau cu holtzsuruburi. Este un produs potrivit pentru semnalizare, informare sau directionare in spatii precum: cladiri birouri, scoli, spitale, magazine, etc.

Avantaje: Personalizarea se realizeaza cu hartie printata acoperita cu folie antireflex si poate fi schimbata cu usurinta.

Variante: Poate fi creat si pe alta lungime (inaltimea nu se poate modifica).

Personalizare: Cu hartie printata.

Demontabil: NU

Dimensiuni: L: 20cm; H: 9cm; A: 1cm

Ambalaj: Folie plastic / dimensiuni - L: 21cm; H: 10cm; A: 2cm / greutate – 1Kg

Garanţie: 3 ani

Termen prod.: 1-2 zile lucratoare.

Capacitate:
L: 20cm; H: 9cm; A: 1cm
Dimensiune:
L: 105cm; H: 11cm; A: 10cm

Abonează-te la newsletter HOZO și află de reducerile cu timp limitat! Prin completarea adresei de e-mail confirmi ca ai peste 16 ani.

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a primi ultimele oferte si promotii