Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Caseta Luminoasa cu rama din aluminiu


[Contactati-ne pentru oferta personalizata 0723 351 142 Luni-Vineri 9:00-18:00]
P-LB100
in stoc

Comanda minima pentru "Caseta Luminoasa cu rama din aluminiu" este 1.


Prezentare: Caseta luminoasa cu rama din aluminu este folosita la exterior pentru semnalizarea luminoasa a sediilor de firma, locatiilor, brandurilor, etc. In functie de dimensiune, utilizare sau buget poate fi realizata din cadru-profil de aluminiu de 80-130mm grosime, cu spate din tabla galvanizata sau plastic. Iuminarea se realizeaza cu neoane sau leduri. In partea din fata se monteaza prin culisare o placa de plexiglas translucent alb de 3mm colantat cu autocolant backlit printat si laminat. Schimbarea personalizarii presupune recolantarea plexiglasului cu un nou autocolant printat. Caseta este prevazuta cu cablu de alimentare pentru racordare la reteaua electrica. Optional poate fi prevazuta cu temporizator sau senzor de lumina.

Avantaje: Semnalizarea luminoasa atrage atentia privitorilor asupra locatiei.

Variante: Poate fi creat in diverse dimensiuni.

Personalizare: Prin sigla/informatiile printate.

Demontabil: NU

Dimensiuni: In functie de dimensiunile dorite.

Ambalaj: Folie cu bule / dimensiuni - in functie de dimensiunile dorite.

Garanţie: 3 ani

Termen prod.: 3- 5 zile lucratoare.

Dimensiune:
L: 105cm; H: 11cm; A: 10cm

Abonează-te la newsletter HOZO și află de reducerile cu timp limitat! Prin completarea adresei de e-mail confirmi ca ai peste 16 ani.

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a primi ultimele oferte si promotii