Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Avizier Plexiglas personalizat


[Contactati-ne pentru oferta personalizata 0723 351 142 Luni-Vineri 9:00-18:00]
P-AZ050
in stoc

Comanda minima pentru "Avizier Plexiglas personalizat" este 1.


Prezentare: Avizierul din Plexiglas este un suport de afisaj din plexiglas pentru interior care se realizeaza in dimensiunea si configuratia dorita. Este realizat dintr-o placa de plexiglas transparent de 6mm pe care sunt montate mai multe buzunare din plexiglas de diferite dimensiuni pentru afisarea foilor printate. Prinderea pe perete se face cu dibluri prin intermediul unor distantiere din inox. De asemenea, se poate personaliza cu sigla sau mesajul dorit folosind autocolant printat sau decupat. Avizierul de plexiglas este potrivit pentru showroom-uri sau sedii de birouri, pentru prezentarea de informatii diferite.

Avantaje: Plexiglasul transparent ii confera un aspect placut si profesionist; se poate personaliza cu sigla/sloganul dorit.

Variante: Poate fi creat si in alte dimensiuni; buzunarele pot avea dimensiuni diferite.

Personalizare: Cu autocolant printat sau decupat

Demontabil: NU

Dimensiuni: L: 150cm; H: 80cm; A: 5cm

Ambalaj: Folie cu bule / dimensiuni - L: 152cm; H: 82cm; A: 3cm / greutate - 5Kg

Garanţie: -

Termen prod.: 2-3 zile lucratoare.

Capacitate:
L: 150cm; H: 80cm; A: 5cm
Dimensiune:
L: 105cm; H: 11cm; A: 10cm

Abonează-te la newsletter HOZO și află de reducerile cu timp limitat! Prin completarea adresei de e-mail confirmi ca ai peste 16 ani.

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a primi ultimele oferte si promotii